Олена-Крістіна Лебідь розкрила деталі нової схеми шахраїв, які видають себе за воїнів ЗСУ

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олена-Крістіна Лебідь розкрила деталі нової схеми шахраїв, які видають себе за воїнів ЗСУ
Ведуча Олена-Крістіна Лебідь
Пресслужба Нового каналу

Ведуча проєкту «Аферисти в сітях» Олена-Крістіна Лебідь попередила про актуальну аферу.

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла про кладовище ракет на Харківщині
Повномасштабна війна, на жаль, не лише не зупинила шахраїв, а, навпаки, породила нові афери. Ведуча проєкту «Аферисти в сітях», що виходить на Новому каналі, Олена-Крістіна Лебідь розкрила схему, в якій шахраї прикидаються військовими, щоб отримати гроші.

Думаю, схему можна назвати «Я – воїн ЗСУ на ротації». Аферист «підгодовує» жертву впродовж двох місяців. Наприклад, ходить на стрижку у вибраний салон краси. Або відвідує лише певне кафе. Головне – бути постійним клієнтом бодай місяць, – розповідає телеведуча. – Шахрай імітує «військові» дзвінки, говорить по телефону про перекидання військ, переформування дивізії та інше, створюючи відчуття, що він – воїн ЗСУ, причому високого чину. Під час стрижок, наприклад, розповідає своєму перукарю (зазвичай це жінка), що зараз є великі проблеми з роботою, викликаючи її та інших майстрів на одкровення.

Ведуча Олена-Крістіна Лебідь / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожОльга Жуковцова розповіла, як знімали інтимні сцени в серіалі «Молода»
Мета такої розмови – дізнатися, чи є проблеми з роботою в чоловіків/братів/знайомих співрозмовниці. І якщо жінка каже, що близька людина не працює, аферист відразу пропонує допомогти з вакансією охоронця офісу. Мовляв, він має зв'язки.

Аферист каже, що робота неважка, а зарплатня висока. Зрештою бере в жінок, які захотіли влаштувати своїх чоловіків на таку посаду, гроші, нібито за отримання дозволу на зброю. Адже для охоронця це обов'язково, – каже Олена-Крістіна. – А потім, за тиждень, бере ще суму, нібито на те, щоб оформити зброю на конкретні ПІБ. У результаті жертва переказує близько 12 тисяч гривень! Лише за виставу з телефоном та «військовими» розмовами й порожніми обіцянками.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK