Римма Зюбіна розповіла про синдром відкладеного життя

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Римма Зюбіна розповіла про синдром відкладеного життя
Акторка Римма Зюбіна
Пресслужба Нового каналу

Акторка Римма Зюбіна розповіла, чи відтерміновує свої плани через війну.

Читайте також«Хто зверху?»: Новий канал розкрив ім’я нового ведучого
Після повномасштабного вторгнення дедалі частіше можна почути від українців фрази: «Зараз не на часі» або «Вже після війни». Наше життя ніби зупинилося того страшного ранку 24 лютого. Ми чекаємо певного моменту, аби почати діяти й відновити «справжнє життя». Для когось це повернення додому, для когось – закінчення війни. Але такі думки можуть стати першими тривожними дзвіночками синдрому відкладеного життя. 

Акторка серіалу «Зв’язок», який Новий канал покаже восени, Римма Зюбіна переконана: не варто чекати на знаки долі, аби продовжувати жити. Адже завтра може не настати.

Я ніколи, навіть до війни, не мала синдрому відкладеного життя. Усім раджу, та й сама дотримуюся того, що не можна відкладати плани і мрії на завтра чи на після перемоги, – зауважує Римма Зюбіна. – Адже минуле залишиться в минулому. А майбутнє не лише під час війни може не настати. Тому для мене завжди було важливо жити сьогодні.

Акторка Римма Зюбіна / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожПЕРШЕ ШОУ: ведучими стали Саня Димов та Марина Клим
Акторка додає, що постійно наповнює свої будні яскравими подіями.

Зараз у мене таке насичене життя, якого я не могла уявити в березні чи квітні минулого року. Якось вечеряла з сином, а наступного дня пишу йому повідомлення: «Синочку, все добре. Я снідаю у Львові» (усміхається). Він мене перепитує: «Як це у Львові? Мамо, мені треба заводити календар твоїх подій і пересувань, бо я за тобою не встигаю». Або ж час від часу каже мені: «Ну не пиши мені щодня «Як ти?» В мене сьогодні так само, як і вчора. Я не маю такого активного життя, як у тебе» (сміється). Звісно, те, що я активно наповнюю своє життя, може бути й певним психологічним моментом, – розмірковує Зюбіна. – Та попри зайнятість і турботи ми ніколи не зможемо забути про те, що в нашій країні війна. Повітряні тривоги, які в нас щоночі й щодня, не дають відключитися та відпочити. Однак щоранку я з останніх сил опановую себе та йду жити сьогодні і зараз.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK