Оля Цибульська розповіла про літо свого дитинства

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Оля Цибульська розповіла про літо свого дитинства
Співачка Оля Цибульська
Пресслужба Нового каналу

За лаштунками шоу Нового каналу «Хто зверху?» українська співачка Оля Цибульська також розповіла про канікули 8-річного сина.

Читайте такожБогдан Шелудяк розповів про свій перший поцілунок
У багатьох літо асоціюється з поїздками в дитячі табори. У зв’язку з цим пригадується багато цікавих і веселих історій. Але це не єдине місце, де можна було круто провести канікули. Ось, наприклад, співачка Оля Цибульська за лаштунками шоу «Хто зверху?» (Новий канал) розповіла, що вона в таборах не була, оскільки мама боялася відпускати туди дитину. 

Але гіршими її канікули від цього точно не ставали! Адже маленька Оля мала круту альтернативу.

Моє літо дитинства – це батьки, поїздки до бабусі, ігри з подругами в «квадрат» чи «резинки», цікаві книжки та ліс, куди ми ходили по малину. А ще, звісно, виступи на концертах і конкурсах на центральній площі міста. Я дуже за цим сумую, – говорить артистка. – Коли почалась повномасштабна війна, ми з сином приїхали в місто мого дитинства. Я йому показувала стежки, де можна було ходити, малинники, біля яких я виросла. Вони, до речі, вже вищі за мій зріст! І Нестору (син Олі. – Прим. ред.) дуже все це сподобалося. Природа – то велика енергія. Я думаю, що вона дає нам усім сили в стресових ситуаціях.

Оля Цибульська з сином / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЗірка серіалу «Зв’язок» Дмитро Вівчарюк розповів про поїздки на риболовлю
Оля Цибульська розповідає, що цього літа не планує розлучатись із сином на тривалий час. Хоче, аби канікули 8-річний Нестор провів поруч із нею.

Усім нашим дітям зараз хочеться та не вистачає тактильної любові. Потрібно ловити моменти, коли можна провести час разом, – говорить співачка. – Нестор постійно зі мною – в усіх відрядженнях, на всіх благодійних концертах. Раніше я могла його лишати з батьками, зараз цієї можливості немає. Та і, чесно кажучи, страшно мені його залишати. Єдине, я не брала сина в міста, найближчі до лінії фронту. А так він постійно знаходиться зі мною. Тож літо в Нестора, напевно, теж буде багате на поїздки та відрядження з мамою. І йому, і мені так значно спокійніше. Вважаю, що зараз діти мають бути поруч із батьками.

Оля Цибульська з сином / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK