Римма Зюбіна назвала свої найулюбленіші кінороботи

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Римма Зюбіна назвала свої найулюбленіші кінороботи
Акторка Римма Зюбіна
Пресслужба Нового каналу

Зірка серіалу «Зв’язок» Римма Зюбіна розповіла, про що згадує з гордістю.

Читайте такожВибір, свобода і пам’ять: що для зірок серіалу «Зв’язок» означає незалежність
23 серпня українська акторка кіно та театру, телеведуча та громадська діячка Римма Зюбіна відсвяткувала день народження! За її плечима понад 50 театральних і 90 кіноролей. І вона не збирається на цьому зупинятися! 

Уже восени Новий канал покаже скетчком «Зв’язок», у якому Римма Зюбіна підкорюватиме серця глядачів яскравою роллю. Зі святкової нагоди зірка розповіла про знакові роботи й факап, який запам’ятала на все життя. 

Назвати кар’єрою мою акторську історію неможливо. Адже тут не ті рецепти успіху та логіки зростання в професії, як у бізнесі чи науковому середовищі. В акторській сфері не все залежить лише від здібностей і наполегливості: часто в кіно та серіалах потрібен певний типаж. І якщо ти мрієш про цю роль, а твій типаж і психофізика не підходять, то хоч як би ти вистрибував із себе – все одно не візьмуть, – ділиться Римма Зюбіна.

Акторка Римма Зюбіна / Пресслужба Нового каналу

Зірка українського кіно та театру сказала, про що згадує з гордістю.

Моїми улюбленими, знаковими роботами є фільм «Гніздо горлиці» і серіал «Люся інтерн». Однак немає ролей, якими я б особливо пишалася, – сором’язливо зазначає Римма Анатоліївна. – Найважливішим для мене було те, що в березні 2014 року, після анексії Криму, я не побоялася залишитися без роботи, грошей і заявила про свою відмову зніматися у спільних проєктах з росією. А останні півтора року взагалі неможливо ні з чим порівнювати. Зараз наше акторство – це не кар’єра, а спроби вижити.

2015 року з Риммою Зюбіною стався факап, про який вона пам’ятає й досі. 

Я забула текст вірша, який читала в філармонії на великому концерті, – пригадує акторка. – Вчила напам’ять, впевнено почала, кажу першу фразу – і капець… У руках тримала листок із віршом, підняла його, не змогла знайти потрібний рядок, все поплило перед очима, і я мало не втратила свідомість. Потім лише зрозуміла, що в мене дуже піднявся тиск, і був гіпертонічний криз. А оскільки це сталося вперше в житті, то навіть не знала, що треба пити ліки. Я й досі не розумію: чи то я текст забула, бо тиск піднявся, або ж тиск піднявся від сорому, що я забула текст (усміхається).

Акторка Римма Зюбіна / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЛілія Ребрик у яскравій вишиванці привітала українців із Днем Прапора
Зірка також зізналася Новому каналу, чи буде влаштовувати свято з нагоди 52-річчя.

Не планую відзначати день народження. Вже давно не святкую саме 23 серпня, бо весь день відповідаю на дзвінки, – каже Римма Зюбіна. – Але до війни організовувала свято 24-го! Тому можна було не стримувати емоцій – як своїх, так і гостей. Я обожнюю вечори з подружками, яких у мене багато. Тож ми могли співати й танцювати хоч до ранку, адже 24 серпня вся країна гучно святкувала День Незалежності (усміхається).

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK