Даша Квіткова порадила варіант ситного сніданку

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Даша Квіткова порадила варіант ситного сніданку
Блогерка Даша Квіткова
Пресслужба Нового каналу

За лаштунками ігрового проєкту Нового каналу «Хто зверху?» блогерка Даша Квіткова, яка в своїх соцмережах мотивує мільйони дівчат, розповіла про свій ідеальний сніданок.

Читайте такожАнтоніна Хижняк поділилася історією знайомства із секс-символом українського кіно
Відома українська інфлюенсерка Даша Квіткова має ідеальну фігуру. Щодня на своїй сторінці в Instagram вона мотивує підписників займатися спортом, правильно харчуватися та відмовитися від шкідливих звичок. 

А за лаштунками розважального шоу «Хто зверху?» (Новий канал) зірка розповіла рецепт ідеального сніданку, який заряджає силами та енергією.

Я дуже люблю авокадо-тости. Це супербанально, але смачно, – каже Даша Квіткова. – Та зараз на сніданок пораджу те, що колись для мене відкрив тренер. Потрібно збити в блендері вівсянку, банан, протеїн, арахісову пасту та рослинне молоко. Такий коктейль виходить трішки солодким, тож випити легко. Там є все, що потрібно, аби почуватися круто й мати сили на тренування: білки, жири та вуглеводи. До речі, після того, як зранку випиваєте такий коктейльчик, ще дуже довго потім не хочете їсти. Вважаю, це ідеально! (усміхається).

Блогерка Даша Квіткова / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожФіма Константиновський розповів, як проводить час із дітьми-переселенцями
Зараз Даша дотримується здорового харчування. Але раніше вона була напряму пов’язана з майонезом. Так-так, ви правильно прочитали! Щоправда, й тоді вона його не їла, а презентувала споживачам.

У 15 років я була промоутером майонезу. Пропонувала людям у супермаркеті скуштувати цей продукт, – розповідає Даша Квіткова.

Блогерка Даша Квіткова / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK