Римма Зюбіна відповіла, чи приписували їй романи

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Римма Зюбіна відповіла, чи приписували їй романи
Акторка Римма Зюбіна
Пресслужба Нового каналу

Зірка скетчкому «Звʼязок» Римма Зюбіна відповіла, чи приписували їй романи.

Читайте такожДаша Квіткова порадила варіант ситного сніданку
Плітки та скандали супроводжують життя знаменитостей. Прихильники хочуть знати подробиці стосунків, побачити рум-тури домівок та обговорювати статки кумирів. А таблоїди готові шукати цю інформацію про селебритіз і надавати її читачам. Під пильною увагою фанатів та ЗМІ перебуває й життя акторки Римми Зюбіної

Зірка серіалу «Звʼязок» розповіла Новому каналу, чи додумували факти про неї в жовтій пресі чи в коментарях під дописами, опублікованими у соцмережах.

Взагалі вже навчилася не дуже перейматися через плітки. Переконана, що їх потрібно одразу ж викинути з голови. Бо я дуже вразлива: якщо чую щось неприємне про себе, то воно починає мене поглинати. І відчуваю, що це руйнує зсередини, – відверто ділиться Римма Зюбіна. – В такі моменти в голові питання: «Як люди могли таке вигадати? І що я їм зробила, аби вони так вчиняли?»

Акторка Римма Зюбіна / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЮлія Зорій розповіла, куди спрямовує свою грошову допомогу
Зірка намагається не зациклюватися на плітках про неї.

Кожен знає, що я не пліткарка. І тому до мене не доносяться усі ці, мʼяко кажучи, міфи. Тож потрібно поцікавитися в інших, які плітки вони чули саме про мене, – зазначає акторка «Звʼязку». – Звісно, кожна фотокартка, на якій я обіймаюся з будь-яким чоловіком чи просто всміхаюся поруч, викликає в деяких дивні думки. Але це вже проблеми тих людей. Знаю точно: ніхто ніколи не скаже, що я в професії через ліжко чи по знайомству.

Акторка Римма Зюбіна / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK