Леся Нікітюк пригадала, як співала традиційні українські пісні в дитинстві

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Леся Нікітюк пригадала, як співала традиційні українські пісні в дитинстві
Ведуча Леся Нікітюк
Пресслужба Нового каналу

Ведуча проєкту «єПитання» та суддя шоу «Розсміши коміка по-новому» Леся Нікітюк розповіла про Різдво.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь застерегла щодо актуальної шахрайської схеми з смс-повідомленнями
Цьогоріч українці вперше разом відсвяткували Різдво за новоюліанським календарем – 25 грудня. Перед новим роком в оселях гучно лунали колядки, а потім щедрівки та посівалки. Зараз як ніколи хочеться берегти та прищеплювати новим поколінням наші святкові традиції. 

Про своє Різдво з дитинства розповіла телеведуча та інфлюенсерка Леся Нікітюк.

Я чекала Коляди як пришестя Христа, – з усмішкою пригадує Леся Нікітюк в ефірі YouTube-проєкту «Розкажи історію». – Мої батьки тоді працювали на заводі. Там часто не платили гроші. А якщо й платили, то зарплатня була близько 60 гривень на місяць. А на Різдво з колядування я приносила 80 гривень. Пам’ятаю, як перераховувала ті гроші, як ми шили гаманці, аби складати туди зароблене. Зазвичай в один клали по 25 копійок, в інший – по 50, ще в один – паперові купюри. Це було дуже круто!

Ведуча Леся Нікітюк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЄвген Лісничий поділився своїм ТОП-5 святкових фільмів і мультфільмів
Ведуча інтелектуально-розважального проєкту «єПитання» та суддя гумористичного шоу «Розсміши коміка по-новому», які навесні покаже Новий канал, вкотре закликала українців не здаватися, вірити та боротися за наше майбутнє.

Я обожнюю українські традиції. Це те, що в нас ніхто не зможе забрати! – говорить Леся Нікітюк. – Як і нашу свободу, віру та єдність. Хоч скільки б за всю українську історію нас намагалися знищити, ні в кого не вийшло й не вийде це зробити. Ми найсильніші! Українська коляда, українська пісня загалом – це те, що завжди піднімало та піднімає настрій людям. Підтримуйте це та кайфуйте від традицій. Ще раз всіх зі святами!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK