Сергій Притула зробив неймовірний сюрприз для Лесі Нікітюк

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Сергій Притула зробив неймовірний сюрприз для Лесі Нікітюк
Ведуча Леся Нікітюк
Пресслужба Нового каналу

Колишні співведучі шоу «Хто зверху?» та добрі друзі по життю Сергій Притула та Леся Нікітюк зустрілися на зйомках проєкту «єПитання».

Читайте такожЗірка серіалу «Звʼязок» Катерина Файн розповіла про омріяну професію
Оце так сюрприз! У розпал знімального процесу другого сезону інтелектуально-розважального проєкту для всієї сімʼї «єПитання» (Новий канал) до студії завітав Сергій Притула. Він просто проїжджав повз та вирішив підтримати і здивувати всіх новоканальських друзів та колег. І це йому вдалося!

Особливу увагу, звісно, Сергій Притула приділив неперевершеній ведучій шоу «єПитання». У паузі між раундами він зайшов у знімальний павільйон замість редакторки, аби передати Лесі Нікітюк картки з правилами. А ще подарувати букет рожевих тюльпанів. 

Я була шокована! Думаю, це видно на відео, – з усмішкою ділиться з Новим каналом Леся Нікітюк. – Мені дуже важливі підтримка та думка Сергія Притули. Тому такий сюрприз вразив до глибини душі. Він заїхав до нас у студію буквально на 10 хвилин, але підняв настрій усій знімальній команді.

Сергій Притула та Леся Нікітюк / Пресслужба Нового каналу

Читайте також«єПитання»: Новий канал знімає другий сезон розважального шоу
Нагадаємо, що протягом пʼяти сезонів Леся Нікітюк і Сергій Притула були ведучими ігрового шоу «Хто зверху?» З початку повномасштабного вторгнення Сергій оголосив про завершення ТБ-карʼєри, і тепер є волонтером та засновником Благодійного фонду Сергія Притули. Новим співведучим Лесі у проєкті «Хто зверху?» став Богдан Шелудяк.

Сергій Притула та Леся Нікітюк / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK