Олександр Рудинський розказав про дружні стосунки з акторами, які зараз на фронті

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олександр Рудинський розказав про дружні стосунки з акторами, які зараз на фронті
Актор Олександр Рудинський
Пресслужба Нового каналу

Зірка серіалів «Голова» та «Зв’язок» (Новий канал) Олександр Рудинський розповів про акторів Макса Девізорова і загиблого Героя Євгена Світличного.

Читайте такожДаша Квіткова поділилася рецептом улюбленої вечері, яку готує вдома
З початку повномасштабного вторгнення багато українських зірок шоу-бізнесу залишили свої творчі професії та стали на захист України. Серед них – актор Максим Девізоров, який зіграв у кількох серіалах Нового каналу («Перші ластівки», «Новенька» та Fake). 

Його друг та колега по знімальному майданчику Олександр Рудинський розповів, що вони часто спілкуються, але майже ніколи не говорять про війну.

У мене на фронті багато друзів, з якими я працював у кіно. З Максом Девізоровим ми інколи зідзвонюємося по відеозв’язку. Мені незручно щось запитувати в нього, здебільшого він розпитує про все. Говоримо про справи в особистому житті, бо він одружився, – розповів Олександр. – Я, звісно, бачу зміну, яка відбулася в ньому, в очах бачу. Але постійно кажу: «Макс, ти взагалі уявляєш, який ти повернешся? Я з тобою поруч не зможу стояти в кадрі. Ти мене просто з’їси. Бо емоційно став значно наповненішим!» – з усмішкою ділиться Саша. – В нього нібито емоційні м’язи з’явилися. Він їх прокачав. А це для професії актора дуже важливо.

Олександр Рудинський та Максим Девізоров / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЛеся Нікітюк «вийшла заміж» за коміка Володимира Черняка
На жаль, жодна війна не буває без втрат. 19 липня 2023 року світ українського кінематографу втратив талановитого актора Євгена Світличного. Йому було 29 років.

Жека Світличний – чудовий хлопець, який з нами працював. Ми разом грали у фільмі Олега Сенцова «Носоріг». Познайомилися на майданчику, здружилися, почали спілкуватися. Коли в нього було кульове поранення в руку, він приїжджав до Києва, ми з ним вдвох цілий день гуляли, – згадує Олександр. – А ще Жека дуже любив ходити в театр. Нещодавно його тато, він з Кривого Рогу, приїжджав до мене в театр на виставу «Калігула». Це, напевно, була найкраща вистава, яку я зіграв за своє життя.

Євген Світличний/ фото з Facebook Вероніки Вельч

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK