Зірка серіалу «Будиночок на щастя» Даша Петрожицька розповіла про творчі амбіції

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Зірка серіалу «Будиночок на щастя» Даша Петрожицька розповіла про творчі амбіції
Акторка Даша Петрожицька
Пресслужба Нового каналу

Відома українська акторка Даша Петрожицька, яка зіграла одну з головних ролей у п’ятому сезоні серіалу «Будиночок на щастя», розповіла про конкуренцію.

Читайте такожВіталіна Біблів розповіла, як часто робить чекапи організму та яких правил дотримується
Тренд на український контент набирає обертів. Зараз не просто потрібно, а справді модно слухати, читати та дивитись українське. Наші митці відчайдушно стараються випустити якомога більше якісного продукту. Зі збільшенням попиту на хороше українське кіно, наприклад, збільшилась і конкуренція на ролі в ньому. З такими спостереженнями погоджується відома акторка, яка зіграла роль психологині Маші в серіалі «Будиночок на щастя» (Новий канал), Даша Петрожицька.

Зірка каже, що попри популярність все одно відчуває «конкурс» на ту чи іншу роль.

Я людина проста. Зйомки в «Папіку» дали мені велику славу. Тоді цього не очікувала. Просто відчувала щастя й максимальну зосередженість на роботі. Коли злетіла в плані популярності, то це не було: «Ой, я чогось досягла». Це просто посприяло тому, що мене стали більше запрошувати на зйомки в інших проєктах. Але зараз я проходжу кастинги та проби, як усі інші акторки. Щоразу доводжу, що можу. І постійно намагаюся зростати, – розповідає зірка у проєкті «Про кіно для ТеБе». – Тож якщо говорити про конкуренцію, то вона точно є. І я веду боротьбу за певну роль, коли дуже хочу потрапити у проєкт.

Акторка Даша Петрожицька / Пресслужба Нового каналу

Даша розповідає, що існують роботи в кіно, якими вона пишається. Та водночас є такі, за які їй трішки соромно. Хоча вона з повагою ставиться до всіх українських продуктів, що знімають у такий складний для країни період повномасштабної війни.

Зазвичай це проєкти (за які Даші трішки соромною – Прим. ред.), що швидко знімаються. А в нас, на жаль, таких багато. Дуже часто команді потрібно зняти 20 і більше хвилин на день через обставини, на які не вплинути. І просто не встигаєш хоч щось пережити. Ти просто, м’яко кажучи, голова, яка говорить, – каже Петрожицька. – А є проєкти, де одразу сценарно не прописують тієї глибини, яку ти хотів би показати. Часто вона взагалі там не потрібна. Тож просто робиш, що вмієш.

Читайте такожСуддя проєкту «МастерШеф» Ольга Мартиновська розкрила подробиці своїх стосунків з коханим
Даша має великі акторські амбіції. Вона відчуває в собі сили та бажання постійно розвиватися та пробувати щось незвичне.

Я прагну зіграти інші ролі. Мені не хочеться повторюватись, – ділиться думками Даша Петрожицька. – Мрію побачити себе новою.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK