Леся Нікітюк заговорила про власний стендап

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Леся Нікітюк заговорила про власний стендап
Ведуча Леся Нікітюк
Пресслужба Нового каналу

Ведуча Леся Нікітюк розповіла, чому «примруженими очима» дивиться на гумористів, які працюють у цьому жанрі.

Читайте такожОля Цибульська розповіла про проблеми з психічним здоровʼям
Добіг до кінця черговий сезон легендарного українського гумористичного проєкту «Розсміши коміка по-новому». Багатьом гумористам участь у шоу подарувала не лише виграш, досвід та незабутні емоції, а й велику мотивацію рухатися далі в цій конкурентній сфері. 

Для прикладу, візьмемо стендап, що стрімко розвивається. Це не може не тішити! Про це заговорила суддя шоу «Розсміши коміка по-новому», ведуча проєктів Нового каналу Леся Нікітюк.

Радію, що зараз активно розвивається український стендап і з'явилося багато нових коміків, які працюють у цьому жанрі. Я – людина, яка дуже багато років в гуморі, і більшість мого оточення – це актори, артисти, автори розважального контенту, відомі колишні гравці КВК. Але зізнаюсь чесно, на нові обличчя, що з'являються в українському стендапі, я дивлюсь, скажімо, примруженими очима (сміється). Але мені дуже подобається, що роблять зараз українські гумористи! – ділиться Леся. – Взагалі, гумор – це риса українського народу, яка рятує навіть у найтемніші часи. Наші військові, відбиваючи атаки, теж жартують. Це піднімає їм бойовий дух. Тож гумористи дуже потрібні Україні! Сезон «Розсміши коміка по-новому» завершується. Я буду щиро рада, якщо шоу дасть хороший трамплін для учасників. Ходитиму до них на концерти і, можливо, навіть з кимось колись виступлю на одній сцені (усміхається).

Ведуча Леся Нікітюк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожМастерШеф 13 сезон: хто став переможцем проєкту 08.06.2024
Вперше Леся Нікітюк заговорила про власний стендап! Щоправда, одразу вас розчаруємо, почуємо його нескоро. Але все можливо.

Щоб написати монолог і вийти з ним на сцену, мені слід конкретно так сісти й замислитися. Вважаю, в це треба вкласти чимало зусиль. Бо якщо й робити, то лише на тому рівні, на якому я хочу. Тому, зізнаюся, над стендапом поки що не думаю. Та якщо він з'явиться, то ви всі його обов'язково побачите, – підсумовує зірка.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK