Віталіна Біблів розповіла про комплекси, відчуття віку та вічну молодість

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Віталіна Біблів розповіла про комплекси, відчуття віку та вічну молодість
Акторка Віталіна Біблів
Пресслужба Нового каналу

Виконавиця головної ролі в серіалі «Будиночок на щастя» Віталіна Біблів розповіла про прийняття себе.

Читайте такожОля Цибульська розповіла про маленькі радощі, що рятують її від стресу
Традиційно 12 серпня відзначається Міжнародний день молоді. День, коли варто пригадати витівки студентських років, перші поцілунки, екстремальні подорожі та посиденьки з друзями. А ще замислитися над вічним і трошки філософським, питанням: а що ж таке молодість? Коли вона закінчується? 

Думками поділилася зірка комедійного серіалу Нового каналу «Будиночок на щастя» Віталіна Біблів.

Ми з подругами завжди жартуємо: «Молодість є, допоки ти можеш закинути ногу в рукомийник». От спробуйте закинути ногу в раковину. Вдалося? Значить ще молодий. Це якщо жартома (усміхається). А взагалі не знаю, як визначається молодість. Мені зараз 43, а я почуваюся молодшою і сміливішою, ніж у 21. Напевно, тоді бушували гормони, не було страху чи ж, навпаки, дуже багато страху. А 43 – це вже такий усвідомлений і водночас ще дуже молодий вік! – каже акторка. – Також ми з подругами і кумами кажемо: «З кожним роком стаємо ще молодшими і ще красивішими». Тож, напевно, поки б'ється серце, доти ти молодий! Звісно, може зраджувати тіло: суглоби крутить, коліна тріщать, голова болить, у попереку стріляє. Але все це фізіологічне. Головне, як ти морально себе відчуваєш.

Акторка Віталіна Біблів / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожОлександр Рудинський розповів про вчинок, який він зробив заради дружини
Зараз усі намагаються пригальмувати процес старіння. Багато сучасних технологій та препаратів дозволяють це зробити. У Віталіни Біблів щодо цього своя думка.

Це вибір абсолютно кожного. Нікого не засуджую. Але скажу за себе. Я абсолютно свідомо та спокійно почала сприймати себе, коли пройшов пубертат. Коли довела всьому світу, що не пончик і не булочка з ізюмом, як каже Любаня (героїня Віталіни в серіалі «Будиночок на щастя». – Прим. ред.), а красива пухкенька дівчинка, – говорить зірка. – Як у мене немає комплексів стосовно віку, так немає і стосовно фігури. Не бігаю за пластичними хірургами, не підтягую собі груди та не прибираю живіт. Я така, яка є. І, дякувати богу, моє оточення любить мене саме такою. Звісно, догляд за собою має бути завжди. Особливо коли тобі за 40. Хоч як би це смішно звучало й заперечувало тому, що я наговорила (сміється). Але тут мова йдеться більше про здоров'я та підтримку зовнішнього вигляду. Я ходжу до косметолога, роблю масажі та чистки. Але не колю ботокс. Я за природнє старіння, але підтримка організму вітамінами важлива.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK