Тімур Мірошниченко розповів про адаптацію дітей з дитбудинку в їхній сім’ї

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Тімур Мірошниченко розповів про адаптацію дітей з дитбудинку в їхній сім’ї
Ведучий Тімур Мірошниченко
Пресслужба Нового каналу

Відомий телеведучий Тімур Мірошниченко розповів, як проходить адаптація восьмирічної Ангеліни, яка доєдналася до родини трошки більше місяця тому.

Читайте такожОля Цибульська розповіла про маленькі радощі, що рятують її від стресу
Влітку минулого року український телеведучий Тімур Мірошниченко з дружиною Інною всиновили дитину. Так у їхніх біологічних дітей Мії та Марка з’явився молодший братик Марсель. А цього літа подружжя приголомшило ще однією новиною! У сім’ї знову поповнення, до родини Мірошниченків приєдналася восьмирічна Ангеліна. 

За лаштунками зйомок шоу «єПитання», яке 26 серпня о 20:00 стартує на Новому каналі, телеведучий розповів про адаптацію малечі з дитбудинку в їхній сім’ї.

Всиновлення Марселя та Ангеліни точно не можна порівнювати, оскільки в них зовсім різний багаж за спиною, – пояснює Тімур. – Якщо сину ще навіть двох років не було, коли ми його забрали, то доньці зараз вісім. І всі ці вісім років вона жила в маленькому просторі, оточена одними й тими ж стінами, одними й тими ж обличчями, кожен день проводила за однаковим графіком. Не можу сказати, що з нею складніше. Це просто зовсім по-іншому.

Тімур Мірошниченко з дружиною / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожОлександр Рудинський розповів про вчинок, який він зробив заради дружини
Мірошниченко каже, що адаптивний період маленького Марселя вже майже минув. У родину він «прийшов» більше року тому, нещодавно відсвяткували його третій день народження. А от Ангеліна в сім’ї трошки більше місяця, тому ще звикає. А Тімур з Інною сумлінно сприяють цьому.

Головною проблемою Марселя були закриті емоції. Він навіть коли падав, не видавав жодного звуку. З часом, коли син почав розкриватися, протягом двох місяців ми спостерігали суцільну істерику. Її неможливо було зупинити жодним чином. Наша діяльність полягала лише в тому, щоб просто бути поруч і робити все можливе, щоб він собі не нашкодив. Врешті, Марсель все це викричав та виплакав, і зараз все гаразд. Він абсолютно нормальна активна дитина. Наша мала шкода, яка робить усі притаманні дітям речі, – з усмішкою розповідає телеведучий. – В Ангеліни «тарганів» теж дуже багато. І теж є вибух емоцій. Але він відбувається тому, що для неї все практично вперше. Вперше з нами в магазин, в кафе, вперше з’їла кавун чи піцу, вперше заснула в чиїхось обіймах… І це у вісім років! Я думаю, що процес адаптації ще навіть не на піку. Подивимося, що буде далі. Та все одно, якщо порівняти перший день Ангеліни з нами і зараз, це вже небо і земля.

Тімур Мірошниченко з дружиною та дітьми / Пресслужба Нового каналу

Наостанок Тімур Мірошниченко поділився сокровенним моментом спілкування з Ангеліною.

Мене вона називає через раз – то тато, то Тімур. Інна поки що здебільшого Інна, – з усмішкою ділиться телеведучий. – Ангеліна розуміє, хто ми та що ми. Але практично щодня уточнює: «Ви ж точно мене любите? Я точно ваша донечка, а ви мої мама і тато?»

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK