«Неймовірні дуети»: Наталя Могилевська прийшла на кастинг?

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

«Неймовірні дуети»: Наталя Могилевська прийшла на кастинг?
Співачка Наталя Могилевська
Пресслужба

4 вересня глядачі шоу «Неймовірні дуети» дізналися, чий дует з MÉLOVIN захопив увагу журі та вхопив квиток до грандфіналу наживо.

Читайте такожНаталка Денисенко розповіла, який рекорд їй вдалося встановити завдяки зйомкам серіалу «Зв’язок»
Як артисти створюють неповторне аранжування, підбирають «ті самі» образи та ставлять хореографію? Ці та багато інших інсайдів ви можете дізнатися у свіжих випусках «Неймовірних дуетів»! Щосереди о 20:00 глядачам Нового каналу випадає шанс не лише отримати натхнення, а й зазирнути за лаштунки підготовчого процесу до виступу. 

У третьому випуску талант-шоу настала черга MÉLOVIN ділитися настановами зі співаками-аматорами. 

Погодився стати наставником «Неймовірних дуетів», бо подумав: «Мене вже наоцінювали, чому б не дати можливість і собі побути в цій ролі»? (cміється). Я брав участь у кастингах багатьох проєктів, після чого вирішив: не буду повторювати помилки, яких припускалися судді щодо мене. А ще зізнаюся, що після «Х-Фактора» мав зіркову хворобу. Це жахливий стан і перша поразка, з якою довелося попрацювати, – каже MÉLOVIN. – Мій ідеальний портрет учасника: мати музичне ДНК, не боятися чути «ні» та кардинально змінювати імідж. До того ж мені не важливий лише вокал. Я обовʼязково звертаю увагу на особистість та що їй болить.

Співак MÉLOVIN / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожОлександр Рудинський розповів деталі про зйомки англійською для Netflix
Першим етапом на «Неймовірних дуетах» є відбір чотирьох найкращих, який зірковий наставник проводить разом із ведучим шоу Нового каналу Євгеном Таллером. Сотні учасників відправили візитівки з надією потрапити саме до цього артиста. Серед них були і співачки, які присвячували йому пісні.  

Колись я виклав фото в сорочці та з трояндою і підписав його так: «Хочу на «Холостяк». Але то я жартував! Під час відбору в мене склалося враження, що ми обирали мені партнерку (усміхається). І як це оцінювати? – дивується співак. – Було небагато учасників, які мені справді сподобалися. Одну з претенденток я назвав «музичною аристократкою». Ще в шоу взяв участь працівник ДТЕК, який талановито та професійно співав. Інша виконавиця мала впізнаваний тембр, красивий голос і міміку, як у Адель. А коли я побачив фінальну учасницю, одразу подумав: «Наталя Могилевська прийшла на кастинг!» (усміхається). У мене є проблемки з зором. Але потім вона почала співати, і я зрозумів: «Це те, що треба. Потужне світло».

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK