Ваня Кухарчук розповів про дружбу з Фімою Константиновським

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Ваня Кухарчук розповів про дружбу з Фімою Константиновським
Комік Ваня Кухарчук
Пресслужба Нового каналу

Зіркові колеги Ваня Кухарчук та Фіма Константиновський дуже здружилися за останній рік.

Читайте такожОлександр Рудинський розповів деталі про зйомки англійською для Netflix
Бред Пітт і Джордж Клуні, Маша Єфросиніна та Оля Полякова, Влад Шевченко і Даша Кубік – що обʼєднує усіх цих знаменитостей? Правильно, багаторічна дружба, яка склалася під час роботи над спільними проєктами! Попри те, що Голлівуд та український шоу-бізнес поріс легендами про жорстку конкуренцію, є зірки-друзі, які стали нерозлийводою. 

Ведучий Нового каналу Фіма Константиновський не лише знімається з Іваном Кухарчуком, вони разом проводять час поза знімальним майданчиком. Їхню легкість у спілкуванні та постійні жарти ви змогли побачити у вчорашньому випуску «єПитання» на Новому каналі. 

За лаштунками ігрового шоу Ваня розповів про дружбу з ведучим «Поля», другий сезон якого Новий канал запремʼєрить 10 вересня о 20:00. До слова, комік уже навіть познайомив Фіму з дружиною Яною. 

Спочатку знав Фіму заочно. Тоді він ще грав у команді «Дніпро». А потім, коли хлопці вирішили взяти участь у «Лізі сміху», познайомилися особисто, на зйомках. Більше року тому почали тісно спілкуватися, бо відтоді працюємо разом у Stadium Family (YouTube-проєкт, резидентами якого є Фіма і Ваня. – Прим. ред.). Після того, як уже роззнайомилися, можемо і приколюватися один над одним. Фіма взагалі як миле цуценя, якого обожнює вся родина настільки, що садять його за стіл і навіть дозволяють їсти зі своєї тарілки, – з усмішкою каже Іван Кухарчук. – Час від часу ми разом із дружиною приїжджаємо до столиці, і я знайомлю її з зірками. То ми зустрічалися разом з Фімою, то з Серьогою Середою (ведучим. – Прим. ред.), то з Настею Ткаченко. І якщо для мене вони друзі, з якими в нас звичне спілкування, то в неї це викликає дуже класні емоції. Я бачу, як вона світиться від цих зустрічей. До того ж їй прикольно бути «в зірковій тусовці» (сміється). 

Читайте такожВолодимир Дантес розповів про тандем із зірковою наставницею «Неймовірних дуетів»
Комік пригадав смішну історію, повʼязану з Фімою та його любовʼю до їжі.

Я знаю, що він дуже любить поїсти. Після якогось заходу нас чекав кейтерінг. Ми з хлопцями вже набрали їжі, паралельно спілкуючись, аж тут підійшов Фіма і запитав: «Що тут зі смачненького?» А ви ж розумієте, Фіма любить лише кошерне (усміхається). Відповів йому: «Малий, іди сюди. Ось приберіг для тебе». Взяв коробку з-під піци, відкрив, Фіма на радощах схопив шматок, відкусив, після чого як закричав: «Кухар, я тебе вбʼю!», – сміється учасник шоу «єПитання». – А справа полягала в тому, що піца дуже гостра, її неможливо було їсти. Перед приходом Фіми я скуштував її, розповів іншим, що несмачно, та відставив. Але не зміг пропустити такий прикол (усміхається).

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK