Тарас Цимбалюк розповів, чому його мама відмовляла його від розлучення

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Тарас Цимбалюк розповів, чому його мама відмовляла його від розлучення
Актор Тарас Цимбалюк
Пресслужба Нового каналу

Актор серіалу «Зв’язок» Тарас Цимбалюк розповів про своє перше розлучення.

Читайте такожЗірка «Зв’язку» Аліна Кошарна розірвала стосунки й написала про це пісню
Відомий український актор Тарас Цимбалюк зізнався, що розлучення з першою дружиною мало не зруйнувало його стосунки з мамою. Зірка серіалу «Зв’язок», другий сезон якого вже 7 жовтня покажуть глядачам Нового каналу, розповів, що через різні погляди на шлюб та сімейні цінності в них із мамою виникла сварка, через яку вони не спілкувалися досить тривалий час. 

Коли я розлучився з першою дружиною, ми з мамою могли місяць не розмовляти, хоча зараз зідзвонюємося щодня. Вона вважала, що якщо я одружився, то маю перебувати в цих стосунках. Їй було нецікаво, чому ми розлучаємося, головне – думка оточуючих, – говорить Тарас. – І навіть у якийсь момент я почав вважати, що може, дійсно, треба все ж переглянути свої погляди на цей шлюб, можливо, я поспішив? Хоча розумів, що ті стосунки не були потрібні ні мені, ні моїй колишній дружині. Я мамі казав: ми як два друга живемо, незрозуміло, навіщо, без майбутнього, без спільних цілей, без якоїсь мети. Вона цього не розуміла.

Актор Тарас Цимбалюк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла, ким захоплювалась у юності та зараз
Розлучення стало для Тараса не лише особистою драмою, а й своєрідним початком для зародження дружніх стосунків із мамою, про які він мріяв.

Я попереджав її, що планую розірвати шлюб. А потім десь через місяць приїжджаю в Корсунь і кажу: «Ми розлучилися офіційно». Вона була шокована, трапилася істерика. Тоді я відчував сильну агресію, це стало стартовою точкою, щоб розібратися у наших відносинах та стати з мамою справжніми друзями, – згадує Тарас Цимбалюк. – І врешті вона прийняла це розлучення, і друге теж. Я був навіть здивований, бо раніше не міг спокійно спілкуватися з нею на теми дівчат, інтиму, алкоголю, що я хочу або не хочу. Зараз у нас відбулася чудова трансформація, ми стали ближчими одне одному.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK