Актор серіалу «Голова» Дмитро Гирявець розповів про зйомки інтимних сцен

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Актор серіалу «Голова» Дмитро Гирявець розповів про зйомки інтимних сцен
Актор серіалу «Голова» Дмитро Гирявець
Пресслужба Нового каналу

Дмитро Гирявець з серіалу «Голова» про перспективну молодь та українське село пригадав свої перші поцілунки в кадрі та поділився, як до цього зараз ставиться його наречена.

Читайте такожДмитро Вівчарюк поділився дитячими спогадами та розповів, як звик святкувати день народження
У дитинстві на цих сценах батьки закривали нам очі. А в дорослому віці щоразу хочеться перемотати та подивитися їх повтор. Йдеться про сцени кохання. Як знімають інтим чи поцілунки у фільмах та серіалах – одне з найпоширеніших запитань від глядачів. Пропонуємо почути відповідь на нього з перших вуст. Про досвід зйомок романтичних кадрів розповів актор серіалу «Голова» на Новому каналі Дмитро Гирявець.

Найголовніше – повага до себе та партнера. Тож перед зйомкою сцени з поцілунком не варто їсти шаурму з часником, – сміється Діма. – А якщо серйозно, то хоч як би це звучало, але до відвертих сцен актори ставляться легко та без особливого сорому. Так само, як до всіх інших. Це професія! Якщо в мене є задача зіграти любов, я це роблю. Потрібно створити картинку, в яку ти сам потім маєш повірити. Такі думки в голові під час налаштування на зйомку. Скажу чесно, коли дивився перший сезон «Голови», і там був поцілунок Богдана (персонаж, якого грає Дмитро. – Прим. ред.) з його Полею (роль виконаує Марія Стопникю – Прим.ред.), то я не ідентифікував себе зі своїм персонажем. В кадрі не Діма Гирявець, а Бодя і його симпатія до Полі.

Дмитро Гирявець та Марія Стопник / Пресслужба Нового каналу

Діма каже, що поведінка в кадрі або на сцені під час інтимних сцен залежить навіть не від досвіду, а від самого актора.

Вперше на виставі я поцілувався ще під час навчання. Це було дуже легко. Ми одне одного добре знали, дружили, тому цілуватися на сцені було, як то кажуть, по приколу, – пригадує актор. – А в серіалі мій перший поцілунок був з дуже досвідченою акторкою. Та хоч як дивно, я себе в той момент відчував впевненішим та сильнішим. Все тримав під контролем. Тоді зрозумів, що некомфортно, коли ти розумієш, що це частина професії, а партнер починає соромитись. Тому можу сказати, що тут справа не так в багажі за плечима, як у відношенні до роботи в цілому.

Читайте такожФіма Константиновський відзначив українських зірок, які стали прикладом для нього за час війни
Ще одне цікаве та поширене запитання від глядачів – як кохані акторів ставляться до романтичних сцен у кіно. Не секрет, що Діма Гирявець нещодавно заручився. Його наречена Іра – не з кіносфери. Тому дуже цікаво, що дівчина думає про цю складову акторської професії.

Я запитав: «Тобі нормально буде таке дивитись?» Вона відповіла: «Звісно». Тоді я зрозумів, що у нас повна довіра та розуміння, – розповідає Гирявець. – Попри те, що кохана знає, що я люблю дівчат (сміється). Маю на увазі – дивитися на них та спілкуватися з ними. Але вона впевнена, що на цьому все закінчиться і в жодному разі не перейде кордони. І я їй дуже вдячний за цю лояльність. Кохаю!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK