Зірка «Будиночку на щастя» Володимир Ращук розповів про висновки, що зробив за період боротьби з окупантами

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Зірка «Будиночку на щастя» Володимир Ращук розповів про висновки, що зробив за період боротьби з окупантами
Актор Володимир Ращук
Пресслужба Нового каналу

Виконавець ролей у серіалах Нового каналу «Голова» та «Будиночок на щастя» Володимир Ращук розповів про трансформації за час війни.

Читайте такожФіма Константиновський пригадав страхи на початку повномасштабного вторгнення
Зірка українських серіалів та кіно Володимир Ращук захищає Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. Він добровільно вступив до лав ЗСУ і до сьогодні у війську. Але за будь-якої можливості намагається продовжувати зніматись і не полишає улюбленої акторської професії. Так, його можна було побачити в першому сезоні серіалу «Голова». А також чекайте у другому, який стартує на Новому каналі вже 4 листопада о 19:00. 

Попри те, що Володимиру вдається зніматись у комедіях, він не приховує, що відчуває неабиякі трансформації за ці роки боротьби.

Я дуже змінився… Коли повернувся після Ірпеня, і ми сиділи з дружиною на кухні, то я їй тоді сказав, що після всього того, що там побачив, щось людяне в мені померло назавжди. Згодом, як показало життя, все ж таки нічого не померло, – ділиться Ращук в інтерв’ю «Детектор медіа». – Але я став більш цинічним. Якісь проблеми цивільних людей, що їх дуже турбують, я взагалі не сприймаю за проблеми. Зараз розумію, що все, чим переймався до війни, – якісь сварки, з’ясування стосунків – просто дрібниці. На це взагалі можна було не звертати уваги. Але, з іншого боку, я став більш сентиментальним, і якісь речі мене можуть дуже зачепити і схвилювати.

Актор Володимир Ращук / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожКостянтин Войтенко похизувався своєю новою нерухомістю
Володмир Ращук каже, що за період війни він вкотре переконався, що найважливіше – теплі емоції та почуття до тих, хто поруч, і саморозвиток. 

Я завжди займався пізнанням себе та всесвіту. Впевнений, що особистість розвивається завжди, за будь-яких умов. Тому навіть під час війни розвиток іде в усіх напрямках, і ти щось пізнаєш для себе, отримуєш досвід. Так, це іноді буває жахливий досвід, але й він може стати в нагоді, – каже актор-військовий. – Але знаєте, на війні попри все, як це не парадоксально, хочеться залишатися людиною, хочеться любити. Ти починаєш по-особливому цінувати ці почуття, цінувати життя.

Актор Володимир Ращук / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK