Сергей Пархоменко впервые показал свою личную жизнь "изнутри" в документальном фильме Тихая заводь

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Сергей Пархоменко впервые показал свою личную жизнь
Сергей Пархоменко
социальная сеть Facebook

Сергей Пархоменко, также известный как рэпер SERYOGA, является одним из самых скрытных артистов в шоу-бизнесе.

Читайте такожТанці з зірками-2020: украинская певица подтвердила свое участие в новом сезоне шоу
Рэпер SERYOGA никогда не впускал журналистов в свою личную жизнь. Но в ходе недавних событий, когда Полина Ололо обвинила музыканта в похищении детей и настраивании их против нее, Сергей Пархоменко был вынужден приоткрыть завесу тайны.

Рэпер Серега с детьми / кадр из видео

Свою жизнь "изнутри" Серега показал в документальном фильме "Тихая заводь", который вы можете посмотреть на YouTube-канале “Новый Гарлем”. Как живет артист, как относится к детям, как совмещает творчество и их воспитание, чем занимаются Марк и Платон, какие увлечения и развлечения у мальчиков - об этом и многом другом рассказали Сергей Пархоменко, его отец и лично сами дети в эксклюзивном интервью.

Я бы хотел поблагодарить всех за репосты этого фильма! Многое из того, что не вошло в монтаж «Тихой заводи», содержит контент и смыслы, которые я изначально не планировал транслировать. Однако профессиональные медийные люди, которые причастны к публичной травле моей семьи, не оставили мне другого выбора!
– написал Серега.

Отец Сергея Пархоменко и сыновья рэпера / кадр из видео

Читайте також46-летняя Юлия Высоцкая произвела фурор своей фигурой в крошечном бикини
Посмотрев фильм, публика задалась лишь одним вопросом - почему он такой короткий? И режиссер картины Назарий Волянский пообещал, что второй части – быть!

Ще у дитинстві я захоплювався творчістю Сергія Пархоменко, відомого як репер Серьога. Нещодавно в медійному полі натрапив на статті та сюжети про Сергія, які, на мою думку, зруйнували образ хорошої людини у багатьох людей. Я довго замислювався - чому так? Чому ці журналісти однобоко подають матеріал? Чому не спілкуються з іншою стороною? Великі надії покладав на Katya Osadcha Думав, що вона єдина, хто розвіє моє обурення. Та, переглянувши її сюжет про Серьогу, був вражений - говорить про артиста без його участі. А я продовжував чекати, що до кінця сюжету я все ще побачу там Пархоменка. Та дива не сталося... Ще більше невдоволення виникло, коли журналісти деяких видань зробили однобокі, суб’єктивні, і просто «хайпові» матеріали про артиста. Я замислився - людина довго здобуває репутацію, буває усе життя, і хтось так просто може зруйнувати цей здобуток в один момент, не подумавши про наслідки. Після цього всього ще більше захотів поспілкуватися із Серьогою особисто. Єдине, що насторожувало - закритість та недоступність співака. Я знав, що його буде складно запросити на інтерв‘ю, та ще й з дітьми. Адже він нікому і ніколи не показував своєї сім‘ї. Розумів - однозначно отримаю відмову. Але - очікуй неочікуваного. Зателефонував Сергію і він погодився на зустріч. Мені кортіло побачити все, що відбувається у родині Пархоменка на власні очі. Він дозволив мені приїхати до помешкання, де проживають діти, і взяти в них інтерв‘ю. Ба більше - я зміг пожити кілька днів з ними і переконатися - як все відбувається в родині наочно. Після побаченого - я вирішив, що про цю історію має дізнатися кожен. Як кажуть - краще раз побачити, ніж 100 разів почути. Я поділився з глядачами короткометражним фільмом «Тихая заводь» про те, як живе, та як ставиться до дітей Сергій Пархоменко. Отримав сьогодні безліч повідомлень від друзів, знайомих та незнайомих. Єдине питання у всіх - чому такий короткий фільм? - Я вас почув. Зателефонував до Серьоги і домовився про другу частину. Ви цього так хочете? - Добре, я це зроблю,
– пообещал Назарий Волянский.

Напомним, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK