Астрологиня пояснила, в чому феномен Бориса Джонсона

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Астрологиня пояснила, в чому феномен Бориса Джонсона
Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон
instagram.com/borisjohnsonuk

За час повномасштабної війни рф проти України британський прем'єр-міністр Борис Джонсон став добрим другом для нашої країни. Чимало з нас сприймають політика як свого.

Читайте такожЄвген Галич розповів, про що мають пам’ятати люди у мирних містах
У чому феномен ексцентричного англійця – Бориса Джонсона? Як йому вдається завойовувати любов публіки? І чому він так опікується тими, хто опинився в біді? 

Зокрема, фахівчиня з астрології Олена Свиридова в новому випуску YouTube-рубрики «Досьє» (Новий канал) дала професійну характеристику політика, яка багато чого прояснила.

За знаком зодіаку Борис Джонсон – Близнюки. Це завжди про гнучкість, легкість, доступність, вічне дитинство. Крім того, якщо подивитися його натальну карту, можна побачити багато планет у цьому знаку. Близнюки – знак, який відповідає за комунікацію, спілкування, пересування. Вони вміють швидко та ефективно адаптуватися, спілкуватися з іншими на рівних, робити зі складного просте.

Читайте такожЯк мелітопольці відреагували на знищення ворожої техніки ЗСУ і як новину перекрутила російська пропаганда
За словами експертки, Близнюки – це дзеркало: вони підхоплюють хвилю свого співрозмовника, створюючи тим самим міцний емоційний зв'язок із ним.

У Бориса Джонсона дуже гостре відчуття справедливості. Про це говорить Місяць у Терезах у його натальній карті, – додала астрологиня. – Терези – це загалом історія про гармонію, баланс, спокій, справедливість. Тому коли він бачить, що кривдять слабких чи звинувачують невинних, він завжди намагатиметься допомогти їм, врятувати. Ця людина – вічний борець за справедливість, їй важливо, щоб усе було по правді та совісті.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK