Актор серіалу Будиночок на щастя Назар Задніпровський згадав перший день війни

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Актор серіалу Будиночок на щастя Назар Задніпровський згадав перший день війни
Актор Назар Задніпровський
Пресслужба Нового каналу

Актор серіалу «Будиночок на щастя» Назар Задніпровський розповів, що прокинувся від дзвінка дружини, оскільки ночував тоді у хворої мами.

Читайте такожОлена Фроляк розповіла, за чим найбільше сумує з мирного життя
Усі інтерв’ю зі знаменитостями чи розмови з друзями після тривалої розлуки починаються запитаннями: «Що ти робив зранку 24 лютого?» або «Як ти дізнався про війну?» Свою історію розповів зірка комедійного серіалу «Будиночок на щастя» (Новий канал) Назар Задніпровський.

Ще за три тижні до війни в мене захворіла і злягла мама. Я здебільшого ночував у неї, – зізнався актор. – Сім’ю бачив так: заскочив після репетиції, обійняв – і до мами. Так було і 23 лютого. Відбув репетицію в театрі, прийшов додому, дітей поцілував, дружина мене супом нагодувала, передала гаряченького, я поїхав до мами, погодував її – і спатки. 24 числа, не пам’ятаю о котрій годині ночі, мене підкинуло як током. Подивився на телефон. Він без звуку, але світиться, бо телефонує дружина. Відповів, і вона мені: «Назаре, почалося! Війна». В мене одразу нерви, переживання, блювотний рефлекс. Почав розпитувати, як вона, як діти. І «дурдом» розпочався.

Актор Назар Задніпровський / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожІрма Вітовська розповіла про те, як її син сприйняв війну
Назар Задніпровський не міг залишити хвору маму, тож усі п’ять місяців знаходиться поряд із нею.

Я доньку не бачив з початку війни, – поділився актор. – А дружина з сином ще заїжджали до мене спочатку, завозили деякі речі, бо я в мами постійно був. А потім, коли почали ракети прилітати в напрямку Василькова, вони вирішили, що час їхати на захід України. Там пробули десять днів, а потім виїхали в Італію.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK