«Ліга Сміху. Волонтерський десант»: Віктор Розовий не долучиться до знімань проєкту

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

«Ліга Сміху. Волонтерський десант»: Віктор Розовий не долучиться до знімань проєкту
Гуморист та актор Віктор Розовий
Пресслужба каналу ТЕТ

Спецвипуски «Ліги Сміху» на ТЕТ буде вести один Євген Кошовий.

Читайте такожСергій Лиховида розповів форс-мажорні моменти під час інтерв’ю з Притулою та Єфросиніною
7 квітня о 18:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спецвипусків гумористичного проєкту «Ліга Сміху», які отримали назву «Волонтерський десант». На глядачів чекає гумор «на часі» – про всіх нас, адже вміння з усмішкою реагувати на проблеми – це суперсила українців!

Раніше ведучими спецвипусків було заявлено Євгена Кошового та Віктора Розового, однак Віктор усе ж таки не зможе долучитися до знімань. Від початку повномасштабного вторгнення фронтмен гумористичної команди «Загорецька Людмила Степанівна» пішов захищати Україну – зараз він бере активну участь у бойових діях проти загарбника. 

На жаль, Віктор не зможе долучитися до знімань нових спецвипусків, адже рашистів не можна залишати без нагляду. Слава Україні!, – повідомив ведучий, актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий.

Гуморист та актор Віктор Розовий / Пресслужба каналу ТЕТ

Читайте такожНазар Задніпровський зізнався, якого персонажа хоче зіграти в кіно
«Ліга Сміху. Волонтерський десант» – це не тільки гумористичний проєкт, який допоможе українцям відволіктися та видихнути, а ще й гуманітарна волонтерська акція з конкретною ціллю. Від початку повномасштабного вторгнення учасники «Ліги Сміху» активно волонтерять: допомагають ЗСУ, постраждалим від війни людям, розбирають завали, проводять благодійні акції. Тепер «лігасмішники» зможуть поєднати свою гумористичну та волонтерську діяльність. 

Ролик «Ліги Сміху. Волонтерського десанту» за посиланням. 

Жартуємо разом до перемоги та підтримуємо бойовий дух – у спецвипусках «Ліга Сміху. Волонтерський десант» з 7 квітня щопʼятниці о 18:00 на телеканалі ТЕТ.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK