Учасниця реаліті Супермодель по-українськи Вікторія Маремуха поділилась, як новини про війну в Україні вплинули на її здоров’я

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Учасниця реаліті Супермодель по-українськи Вікторія Маремуха поділилась, як новини про війну в Україні вплинули на її здоров’я
Блогерка та модель Вікторія Маремуха
Пресслужба Нового каналу

Блогерка та модель Вікторія Маремуха відверто розповіла про критичний момент під час вагітності.

Читайте такожJerry Heil розповіла, яким чином обирає збори, на які відправляє кошти
Відома українська інфлюенсерка, фіналістка проєкту «Супер-модель по-українськи» та акторка серіаліті «Київ вдень та вночі», які показував Новий канал, Віка Маремуха відкрито демонструє у своєму Instagram-блозі побут, звички, чоловіка Луї та маленького сина Луку, друзів та кота Морті. Їхня сім’я завжди випромінює позитив і кохання навіть попри те, що вони практикують формат «вільних стосунків» і отримують про це різні відгуки від людей.

 І от нещодавно Віка Маре зізналася, що мала серйозний ризик під час вагітності.

Ми з чоловіком тоді були в Таїланді. Трішки відстрочили собі святкування Дня закоханих (14 лютого. – Прим. ред.) і, коли знайшли час, вирішили поїхати на кілька днів на острів, у дуже красивий готель. І це припало якраз на період початку повномасштабної війни. Тож ми просто просиділи в номері, в телефонах і в новинах, – пригадує Маремуха в інтерв’ю Маші Єфросиніній. – Я не могла нормально спати, дуже нервувала. І от, вибачте за деталі, в мене почалася кровотеча. Це дуже небезпечно. Я розбудила чоловіка, він теж перелякався, зателефонував та дізнався, куди нам їхати, і ми вирушили до лікарні. Лікарі почали оглядати й розпитувати, чи був у мене удар або падіння. Я сказала: «Я з України. У мене вдома війна». І розплакалася.

Вікторія Маремуха з чоловіком та сином / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожВіктор Андрієнко розповів про роль, яка так і не прикрасила його біографію
У лікарні Віку стабілізували, прокапали і сказали повністю виключити новини.

Мене вистачило на кілька днів, – зізнається Маре. – Бо я відчула, що знаходжусь у ще більшому стресі від того, що не знаю, що відбувається. Мене зачіпав момент, що я не вдома, не поряд з батьками чи друзями, не розділяю з українцями цей біль. Почувалася зрадницею (плаче). Хоча чоловік пояснював: «Ти що! Ти вагітна!». І Женя Таллер (найкращий друг Віки. – Прим. ред.) постійно писав: «Дякувати Богу, ти не тут». І я це розуміла. Та все одно з найпершого дня повномасштабної війни думала: «Хочу додому!» Чоловік постійно дивився аналітику. І коли Київ уже був не в зоні ризику захоплення, ми ще трішки зачекали й поїхали в Україну. Це було на початку травня 2022 року.

Вікторія Маремуха з сином / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK