Злата Огнєвіч пригадала курйоз із дитинства

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Злата Огнєвіч пригадала курйоз із дитинства
Співачка Злата Огнєвіч
Пресслужба Нового каналу

Саме на Різдво у думках кожної людини спливає багато ситуацій з дитинства.

Читайте такожФіма Константиновський розповів про своє найбільше досягнення
В новорічні свята так хочеться вірити в дива й ностальгувати. За лаштунками проєкту «Хто зверху?», який показував Новий канал, цікавими історіями з дитинства поділилася співачка Злата Огнєвіч.

Листів з побажаннями я не писала. Але завжди напередодні Різдва шукала подарунки, які батьки готували для нас із сестрою. Практично завжди мені вдавалося їх знайти. Але я цього не видавала. Робила вигляд, що дуже здивована та щаслива отримати саме цей сюрприз. Проявляла акторські здібності вже з дитинства, – з усмішкою розповідає артистка. – В нас була традиція наряджати ялинку з татом, поки мама готує щось смачненьке на кухні. Ми разом обирали дерево, приносили додому, діставали мої улюблені іграшки та прикрашали. Якось сталась незвична історія. Тато ввімкнув по телевізору бойовик. І на моменті епічної сцени, де все вибухало й летіло, до нас у кімнату залетіла величезна петарда і розірвалася. Спочатку взагалі не зрозуміли, що це сталося насправді. Аж поки все не затягнуло димом і ми не відчули запах. Тоді вже було не до веселощів.

Злата Огнєвіч в дитинстві / Пресслужба Нового каналу

Читайте також«Третя дитина врятувала мене»: Світлана Тарабарова шокувала зізнанням
Це не єдина форс-мажорна ситуація, яку артистка пригадує з дитинства. Щоправда, петарда – це випадковість. А от центральною фігурою наступної історії стала сама ж маленька Злата.

Якось татові на Новий рік подарували величезну коробку цукерок. Саме такі ласощі на той час були рідкісними в наших краях, – розповідає співачка. – Я знайшла ці цукерки на верхній полиці в шафі, надгризла кожну і з'їла горіхи, які були всередині. А потім закрила й заховала назад у шафу. І ось на свято до нас прийшли гості, мама дістала цю коробку, аби пригостити всіх до чаю. А там ситуація, наче погуляли миші. Мама одразу зрозуміла, що це зробила я, і мені тоді добряче влетіло. Після цього я засвоїла урок, що сім'я – це єдине ціле. І не можна так підводити рідних у святкові дні. Взагалі, скажу, що дуже люблю, коли на Різдво збирається вся родина. Саме такі великі свята дарують родинні традиції та можливість зустрітися, поспілкуватися та зігрітися теплом сердець з близькими. Це потрібно цінувати й намагатися втілювати щороку.

Злата Огнєвіч в дитинстві / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK