Леся Нікітюк розповіла про жахливу косметичну процедуру, яку їй довелось пережити

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Леся Нікітюк розповіла про жахливу косметичну процедуру, яку їй довелось пережити
Ведуча Леся Нікітюк
Пресслужба Нового каналу

Телеведуча Леся Нікітюк розповіла, яку жахливу б'юті-процедуру їй довелось пережити багато років тому в африканській країні.

Читайте такожЄвген Лісничий поділився своїм ТОП-5 святкових фільмів і мультфільмів
Напевно, про телевізійну кар’єру Лесі Нікітюк можна написати книгу. Все почалося з участі в шоу «Розсміши коміка», а потім пішло-поїхало. Зірка була ведучою багатьох топових проєктів різних жанрів. Наприклад, «Хто проти блондинок?», «Леся ЗдЄся», «єПитання», «LeМаршрутка» та, звісно, проєкту-мрії багатьох «Орел і Решка». 

За час знімань у тревелі з Лесею траплялося чимало цікавих історій, які неможливо забути. Одну з таких телеведуча розповіла в ефірі ігрового шоу «Хто зверху?» на Новому каналі.

У нас була невеличка пауза між зйомками в Намібії. Я вирішила піти зробити педикюр. А там страшне! Я на все життя запам’ятала цей момент, – ділиться Леся Нікітюк. – Мене поклали на тапчан, потім прийшли дві жінки. Одна взяла мою праву ногу, інша ліву – й разом мокнули у відро з ацетоном. Я була шокована і просто заклякла. По-перше, від запаху ацетону. Не могла дихати й думала, що все. Як то кажуть, game over. А, по-друге, від того, шо взагалі відбувалося. Потім мокнули туди великі шматки вати й наклали компрес мені на нігті. Після цього почали обмотувати ноги фольгою аж до колін. Так ті жінки знімали мені гель-лак.

Ведуча Леся Нікітюк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЗлата Огнєвіч пригадала курйоз із дитинства
Вже навесні ви зможете побачити улюблену телеведучу одразу у двох проєктах Нового каналу. У ролі комікеси в шоу «Розсміши коміка по-новому». Та у ролі ведучої другого сезону інтелектуально-розважального шоу для всієї сім'ї «єПитання».

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK