Злата Огнєвіч, Віра Кекелія та інші зірки розповіли про свої найулюбленіші міста України

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Злата Огнєвіч, Віра Кекелія та інші зірки розповіли про свої найулюбленіші міста України
Злата Огнєвіч та Віра Кекелія
instagram.com/zlata.ognevich

До великої премʼєри шоу «Я люблю Україну» на ТЕТ українські зірки назвали свої улюблені міста.

Читайте такожНова концертна програма Олі Полякової «Все буде добре» стала першим концептуальним шоу серед українських артистів після 24 лютого
З 19 березня о 19:00 телеканал ТЕТ показуватиме нове велике шоу для всієї родини «Я люблю Україну». Глядачі відчують любов до України разом з енергійною Ксенією Мішиною та надзвичайно смішними Володимиром Дантесом та Юрієм Ткачем.

Щотижня в ефірі телеканалу чекають різноманітні конкурси, але завжди однаково веселі та смішні українські зірки: актори, співаки, шоумени та лідери думок.

З нагоди премʼєри Злата Огнєвіч, ALEKSEEV, ROXOLANA, Ірина Гатун, Аліна Блажкевич, Віра Кекелія, Степан Казанін і Mamarika зізналися в коханні містам України.

Злата Огнєвіч, співачка – Львів

Я себе завжди почуваю як вдома у Львові. Обожнюю це місто, його вулиці. Найсмачніша їжа для мене саме у Львові, тут неймовірна кількість різноманітних смаків. Крім того, архітектура цього міста дійсно надихає. У Львові пройшов мій сольний концерт в межах туру «Світло» у бомбосховищі. Зовсім скоро в мене саме там буде запис на студії дуетної роботи, яку ви скоро почуєте.

Співачка Злата Огнєвіч / Пресслужба каналу ТЕТ

ALEKSEEV, співак – Харків, Одеса та Київ

Читайте такожСпівак PTASHKIN став ветераном Бахмута і презентував альбом військових пісень
Співак зізнався, що йому складно виділити одне українське місто зі всіх, адже кожний клаптик нашої землі особливий і по-своєму унікальний, але все ж таки найближчі для нього – Харків, Одеса та рідне місто Київ. 

Перш за все згадується Харків, наше багатостраждальне, але красиве, масштабне та гостинне місто. На кожному концерті харківʼяни діляться своїм теплом, мотивують і дарують надію. Далі – Одеса. Це була любов з першого погляду. Саме тут у мене відбулося найбільше концертів. І, звісно, де б я не опинився, скільки б кілометрів нас не розділяло, мені зажди хочеться додому, до рідного Києва – саме про це моя пісня «Варшава–Київ».

Співак ALEKSEEV / Пресслужба каналу ТЕТ

ROXOLANA, співачка – Львів

Львів я люблю за неймовірно теплих чарівних людей з дуже крутим почуттям гумору. За запашну каву та взагалі за дуже смачну їжу. Я люблю Львів за класні парки.

Співачка ROXOLANA / Пресслужба каналу ТЕТ

Аліна Блажкевич, акторка та авторка «Жіночого Кварталу» – Херсон

Читайте такожЗірка серіалу «Молода» Юлія Шугар розповіла про «бурхливий роман» з Даніелем Салемом
Моє улюблене місто – це моє рідне місто Херсон. Там завжди трішки раніше починається весна. Зараз у Києві ще прохолодно, а там уже тепло. Там починають швидше розквітати абрикоси та яблуні. Там дуже гарно. Там так близько до моря. І там завжди пахне сонцем. Тому я сподіваюся, коли закінчиться війна і буде наша перемога, всі українці з’їздять у Херсон і зможуть насолодитися  таким спокійним, трішки повільним, але дуже класним містом.

Співачка Аліна Блажкевич / Пресслужба каналу ТЕТ

Ірина Гатун, акторка «Жіночого Кварталу» – Ніжин

Моє найулюбленіше місто України – це місто Ніжин Чернігівської області. Я в ньому виросла. І в цьому місті дуже багато місць, які повертають мене в дитинство. Кожна вуличка нагадує мені мої  3, 5, 7, 14 років… Там пройшла моя юність і всі неймовірні щасливі дитячі роки.

Віра Кекелія та Ірина Гатун / Пресслужба каналу ТЕТ

Віра Кекелія, акторка «Жіночого Кварталу», співачка, телеведуча – Харків

Якщо говорити про моє улюблене українське місто, то звичайно, що я назву своє рідне місто Харків. Авжеж я його люблю. Тому що там пройшло моє дитинство. Там і досі живуть мої батьки. Обожнюю спогади, пов’язані з Харковом. Там було моє перше кохання. Там я робила перші кроки в досягненні своєї мрії. Там дуже багато пов’язано з моєю улюбленою справою – з музикою. Найбільше в Харкові мені подобаються мій рідний дім, парк, мої улюблені вулиці, якими я гуляю, коли приїжджаю. Мені дуже кортить поїхати туди знову. На жаль, я там вже не була більше як рік. Але сподіваюся, що дуже скоро я побачуся з рідним містом – я всім серцем цього бажаю. «Ми ще заспіваємо разом цю пісню в нашому місті…», як ми заспівали разом з Мішою Крупіним на концерті «Єдиного Кварталу». А Міша Крупін також з Харкова. І ми з ним співали про наше місто.

Степан Казанін, актор студії «Квартал 95» – Київ

Читайте такожВіталіна Біблів розповіла, що допомагає їй справлятися зі стресом
Моє улюблене місто України – Київ. Моє свідоме знайомство з Україною почалося саме з Києва. Це було дуже давно – в ті часи, коли ми ще грали у КВК. Тоді ми з командою протрималися цілий сезон до фіналу та змогли побачити Київ у різні пори року, в різних кольорах. І це місто прекрасне завжди, хоча найбільше я люблю весняний Київ, коли цвітуть каштани. І я дуже радий, що потім разом з «Кварталом» ми переїхали сюди жити. Це ж столиця. Звичайно, в Україні дуже багато красивих міст – Львів, Одеса, Буковель… Але на перше місце я поставив би Київ. А якщо говорити про район, то найбільше мені подобається Русанівка. Я там довгий час жив. Там канали, вихід до Дніпра.

Mamarika, співачка – Червоноград, Львів і Київ

Співачка зізналася, що дійсно складно обрати найулюбленіше місто України, оскільки для неї є кілька міст, з якими звʼязано її життя.

Моє рідне місто Червоноград – усе моє дитинство там пройшло. Мої студентські роки – у Львові, саме там я формувалася як особистість. Та якщо обирати одне конкретне місто – це Київ, адже тут я живу вже багато років, тут познайомилися зі своїм чоловіком, тут народила сина, тут створюю музику. Це моє місце сили.

«Я люблю Україну» – найпатріотичніше шоу про нашу велику нескорену країну. Глядачі та учасники обовʼязково дізнаються чимало цікавих фактів про Батьківщину. 

Не пропустіть прем’єру національних масштабів – велике шоу для всієї родини «Я люблю Україну» вже з 19 березня щонеділі о 19:00 на ТЕТ. 

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK