Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Юрій Горбунов запрошують на Благодійну Вечерю на підтримку ЗСУ

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Юрій Горбунов запрошують на Благодійну Вечерю на підтримку ЗСУ
Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Юрій Горбунов запрошують на Благодійну Вечерю
Пресслужба

2 000 000 гривень зібрали артисти під час минулого благодійного вечора.

Читайте такожЕлементи R'n'B та грува у новому синглі співачки YAROSA під назвою «Tell me why»
11 березня запрошуємо вас у КВЦ «Парковий» на благодійну вечерю за участі улюблених виконавців багатьох українців – Олександра Пономарьова та Михайла Хоми (DZIDZIO). У програмі – найкращі пісні артистів, а також благодійний аукціон з унікальними лотами від зірок та митців. Ведучий вечора – Юрій Горбунов. У вартість квитка включена вечеря та welcome drink. Збір гостей – о 17:00. 

Ціль благодійного аукціону – збір коштів на дрони та пікапи захисникам під Бахмутом та на допомогу внутрішнім переселенцям. 

У своєму відеозапрошенні на концерт співаки повідомили: «Заспіваємо і зробимо дуже добру справу для України!»

Подібна благодійна вечеря відбулась у січні. У відео, яке Юрій Горбунов оприлюднив пізніше, він повідомив: «Ми зібрали трошки більше, ніж 50 тисяч доларів на дрон. І так, за кожну копійку, яку ми заробили для наших військових, ми будемо вести звіт». 

Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Юрій Горбунов запрошують на Благодійну Вечерю / Пресслужба

І показав те, що їм вдалося придбати за ці кошти, – найпотужніший дрон, який вже наступного дня відправився в Бахмут, в 57-му бригаду. Михайло Хома додав: «А найважливіше, що зібраний він в Україні, ми зібрали та потратили в Україні. І його показники набагато кращі – по батареї, по оптиці, по дальності польоту – краще, ніж в закордонного виробника».

Ця благодійна вечеря – одна з серії благодійних подій від «Квартал-Концерту» в КВЦ «Парковий». Частина прибутку від кожного концерту буде направлена на допомогу ЗСУ та ВПО. Партнери  заходів – БФ «За Луганщину» та громадська організація «ВПО України». Івент  відбудеться у зручному сучасному  концертно-конгресному залі на 3-му поверсі, з якісним звуковим та світловим обладнанням, комфортним партером, екранами, окремими віп-зонами, барами, фуд-зоною, дитячою кімнатою, парковкою на вулиці та на даху будівлі. Окремо буде представлена Зона благодійності зі звітами про те, на що йдуть гроші від концертів, та інформацією про благодійні організації-партнери. 

Читайте такожВіталіна Біблів підбила підсумки зими, виділивши топ-3 події
КВЦ «Парковий» – це найсучасніший майданчик для проведення різноманітних подій. Локація обладнана сертифікованим ДСНС укриттям і потужними генераторами, що дає можливість проводити події навіть під час відсутності електропостачання. Укриття – це велике чисте та світле приміщення,  обладнане всім необхідним на випадок оголошення повітряної тривоги. Спеціальна команда допоможе швидко провести евакуацію декількома шляхами.  

У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення в укритті, після чого концерт буде продовжено! Якщо повітряна тривога триватиме до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 40 хвилин після закінчення тривоги.

  • ЩО: Благодійна Вечеря з Олександром Пономарьовим,  Михайлом Хомою та Юрієм Горбуновим
  • ДЕ: КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16а, 3-й поверх
  • КОЛИ: 11 березня, 17:00
  • КВИТКИ: https://bit.ly/blagodiynavecheria1103parkovy
  • ТЕЛЕФОН ДЛЯ ДОВІДОК: 050 471 23 28

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK